nova godina 2018 vatromet zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 3375
Danas: 1768
Juče: 1607

video galerija

      sava osiguranje

      uniqa osiguranje

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Tara 2017/2018

 

 planina tara šuna drveće

Planina Tara je jedna od naših najlepših planina i svakako jedan od najprivlačnijih predela Srbije. Pokrivena gustim četinarskim i listopadnim šumama, protkana pašnjacima i livadama, ova lepotica planinskog sistema Srbije ali i celog kontinenta, svakako zaslužuje epitet Kraljice planina.
Masiv Tare nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Bosni i Hercegovini, odnosno Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, Tara je oivičena rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara. Na severoistoku granicu joj čini reka Pilica. Sa severa masiv Tare oivičen je kanjonom reke Drine, sa severozapada rekom Derventom, dok je sa zapada omedjan Belim Rzavom. Površina Planine Tare u navedenim granicama je 183 km2, a nadmorska visina iznosi 1000m do 1200m. Najviši vrh Tare je Zborište sa nadmorskom visinom od 1544 m. opširnije

 

Hotel Omorika

 

U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel "Omorika" *** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju. Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je i banket sala, VIP salon, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, prodavnica suvenira, frizerski salon, salon lepote, ambulanta, biblioteka i niz drugih sadržaja koji gostima boravak čine prijatnim. Brinući se da boravak bude prijatan, i u rekreativnim aktivnostima raznovrstan, hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretana, kuglana, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu, internet cabinet, ambulanta, biblioteka. Bežični internet je dostupan u holu hotela i svim salama.Nadmorska visina od 1059 metara, vrlo povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, četinarska šuma i sportski tereni, garantuju dobre uslove za pripreme sportista u različitim disciplinama. U neposrednoj blizini hotela je travnati fudbalski teren, trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravam, 10 km uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja. U hotelu se održava veliki broj seminara, kongresa i savetovanja jer u svom sastavu ima kongresnu salu sa potrebnom audio-vizuelnom opremom i više manjih sala za rad. 

 

 Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

 Tip sobe Vrsta usluge

08.10.

19.11.

19.11.

17.12.

Apartman prezident PP    
 Apartman PP    
 Jednokrevetna soba PP    
Dvokrevetna soba - terasa
PP    
Dvokrevetna soba
PP    
Porodična soba PP    

PP- polupansion


Noćenje sa doručkom je po ceni od 95% od cene polupansiona (večera-noćenje-doručak) za određenu smeštajnu jedinicu.
Doplata za pansionski ručak u hotelu „Omorika“ sa depandansom „Javor“ iznosi 600,00 dinara, a u hotelu „Breza“ 450,00 dinara.
Deca do 12 godina nemaju obavezu plaćanja novogodišnjeg aranžmana.
Deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste ništa, a deca od 3 do 10 godina plaćaju:
• 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu,
• 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.
U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje što se plaća posebno.
Gosti hotela ne plaćaju korišćenje bazena, saune i teretane.

 

 

Hotel Beli Bor

 

 Hotel je smešten u mestu zvanom Radmilovac na nadmorskoj visini od 1025 metara, udaljen od hotela ,,Omorika” 4,5 km. Povezuje ih asfaltni put i uređena šetna staza.

Raspolaže sa 125 komforno opremljenih soba. Pored restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i diskoteku. Kongresna sala i nekoliko manjih sala su opremljene potrebnom audio-vizuelnom opremom za održavanje seminara, kongresa i savetovanja.
Bežični internet je dostupan u centralnom holu hotela.
Pored hotela su dva ski lifta sa stazama pogodnim za školu skijanja i rekreativno skijanje gostiju. Tu je i rukometno igralište, tri košarkaška terena i pomoćni fudbalski travnati teren kao i dva teniska terena sa čvrstom podlogom što naš hotel čini idealnim mestom za organizovanje sportskih kampova.
Letnje učionice pored hotela se koriste kao učionice i radionice organizovanih škola i nastave u prirodi.

 

 

 Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

 Tip sobe

Vrsta

usluge

08.10.-17.12.
 Jednokrevetna soba PA  
Dvokrevetna soba PA  
Porodična soba PA  

PA - pun pansion

 
Deca do 12 godina nemaju obavezu plaćanja novogodišnjeg aranžmana.
Deca do tri godine ne plaćaju boravak ukoliko ne koriste ništa, a deca od 3 do 10 godina plaćaju:
• 70% od cene ukoliko koriste poseban ležaj i hranu,
• 50% od cene ukoliko koriste hranu i spavaju sa jednim od roditelja.
U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje što se plaća posebno.
Gosti hotela ne plaćaju korišćenje bazena, saune i teretane.
U hotelu „Beli Bor“ i hotelu „Breza“ za individualne goste, boravak drugog deteta do 10 godina starosti je besplatan bez obzira na strukturu sobe i dužinu boravka. 

 

 

Depandans „Javor“

 

Depandans Javor kapaciteta 40 ležaja, posluje u sastavu hotela „Omorika“ od kog je udaljen oko 100 metara i nalazi se u hladu borove šume.
Gosti „Javora“ koriste usluge ishrane i ostale dopunske sadržaje u hotelu „Omorika“.
Neobična arhitektura čini ovaj objekat još privlačnijim, dok je letnja terasa, odskora još lepša i prostranija, u hladu borova, pravo mesto za predah tokom šetnji planinom.

 

 Cene su izražene u dinarima, po osobi, po danu.

Tip sobe

Vrsta

usluge

CENE U PRIPREMI
 Jednokrevetna soba PP  
Dvokrevetna soba PP  

PP - polupansion


Otkazni period je najkasnije do 30 dana pre najavljenog dolaska bez naplate penala. U slučaju kasnog otkazivanja rezervacije naplaćuju se penali prema sledećem:
Za otkaz u roku od 29 do 15 dana pre dolaska naplaćuje se 20% od uplaćenog iznosa
Za otkaz u roku od 14 do 8 dana pre dolaska naplaćuje se 50% od uplaćenog iznosa
Za otkaz u roku od 7 i manje dana ili neotkazanu rezervaciju zadržava se celokupan iznos