Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 1192
Danas: 1192
Juče: 5

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Švajcarska Zermatt 2018/2019

 

 planina sneg staze zima

 

CENOVNIK 2018/2019 - u pripremi

Hotel Ambasador 4*

www.ambassadorzermatt.com

Ovaj komforan hotel sagrađen u rustičnom chalet stilu, nalazi se 100 m od centra mesta Zermatt. Od skijališta Gornergratbahn Zermatt udaljen je 100 m, glečer Theodul 800 m, a ski bus stanica udaljena je 100 m od hotela. 92 sobe. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, radio, telefon i mini bar. Pored glavnog restorana, hotel ima i a la carte restoran, piano bar, wellness centar koji u svom sadržaju ima unutrašnji bazen, saunu i đakuzi. Gostima hotela je na raspolaganju internet, skijašnica, hotelski shuttle bus koji svakodnevno prevozi od/do železničke stanice. Najbliži parking se nalazi u mestu Täsch koji je 8 km udaljen od mesta Zermatt.

 

Cene su u eur po osobi dnevno

 Tip sobe
Usluga
       
 1/2 BB
       

 

 

 

Hotel Alex 4*

www.hotelalexzermatt.com

Planinski hotel Alex, nalazi se u centru mesta Zarmatt, 100 m od skijališta Gornergratbahn Zermatt. Ski bus stanica udaljena je 100 m od hotela.     
Sve sobe su stilski uređene u kojima i dalje odiše duh tradicionalizma. Svaka soba ima kupatilo (đakuzi/wc), fen, SAT TV, radio, telefon i sef.     
Hotel ima restoran, 2 bara, sunčanu terasu i internet. Gosti hotela mogu da se opuste u odlično opremljenom spa centru koji se prostire na 1500 m2 i u svom sastavu ima unutrašnji bazen, tursko kupatilo, finsku i bio saunu, razne vrste masaža i đakuzi. Od ostalih sportskih sadržaja izdvajamo fitnes salu, unutrašnje igralište za tenis I squash, stoni fudbal, badminton i skijašnicu. Najmlađi mogu da se zabave u igraonici. Najbliži parking se nalazi u mestu Täsch 8 km udaljen od Zermatta. Od/do železničke stanice u Zermattu vozi vas besplatan hotelski shuttle bus.

 

Cene su u eur po sobi dnevno

 Tip sobe
Usluga
       
1/2 HB
       
1/4 HB        

a uključuje korišćenje saune, bazena, skijašnice i prevoz od/do železničke stanice u Zermatt-u. Obavezna doplata za novogodišnju večeru.

 

 

Best Western Alpen Resort 4*

www.alpenresort.com

Moderan hotel nalazi se 200 m od centra mesta Zermatt, 300 m od skijališta Gornergratbahn Zermatt i 900 m od glečera Theodul. Ski bus stanica udaljena je 50 m od hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, radio, telefon, sef i mini bar. Gostima hotela na raspolaganju je restoran sa nacionalnim specijalitetima, bar, zimska bašta veličine 500 m2, skijašnica i internet. Wellness centar veličine 250 m2 nalazi se u annex hotelu Arca, dok se u glavnoj zgradi nalazi spa centar veličine 200 m2 i u svom sastavu ima unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu i đakuzi. Najbliži parking se nalazi u mestu Täsch 8 km udaljen od Zermatta. Od/do železničke stanice u Zermattu vozi vas besplatan hotelski shuttle bus.

 

Cene su u eur po osobi dnevno

 Tip sobe
Usluga
         
 1/2+1 HB