Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 51743
Danas: 1422
Juče: 3993

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Kopaonik Crystal KOP Vila Jelica 2018/2019

 

Crystal – KOP – objekat Vila Jelica nalazi se na 1500m nadmorske visine u naselju Treska, na 6km od turističkog centra Kopaonik. Objekat je izgrađen u tradicionalnom kopaoničkom stilu sa moderno opremljenim smeštajnim kapacitetima i jedinstvenim panoramskim pogledom. Vila Jelica na četiri nivoa raspolaže sa: 3 deluxe sobe, 5 deluxe apartmana i 4 deluxe mezoneta, recepcijom, mini kafeterijom, baštom, skijašnicom i parkingom.

Studio apartmani, sastoje se iz: mini kuhinje opremljene sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. U okviru apartmana nalazi se sto za ručavanje sa četiri stolice, LCD TV, sofa-trosed na razvlačenje, francuski ležaj i prostrani plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

Deluxe apartmani, sastoje se iz dve prostrane prostorije povezane hodnikom u kom se nalazi plakar za potrebe skijaša. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, kozmetičkim stolom, noćnim ormarićima i foteljom koja po potrebi može da se koristi kao pomoćni ležaj za jednu osobu. Od ležajeva, u okviru dnevnog boravka nalazi se jedan singl krevet i trosed na razvlačenje. Boravak sadrži LCD TV, mini kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima (frižider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. Sto za ručavanje je za šest osoba. Kupatilo je sa tuš kabinom. Apartmani raspolažu lepom terasom (osim jedinice na prizemlju).

Deluxe mezonete, (2 po 44kvm i dva po 58 kvm) prostiru se na 2 nivoa. U donjem delu dupleksa  nalazi se dnevni boravak sa LCD TV-om, mini kuhinjom sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), escajgom i posuđem. Sto za ručavanje je za šest osoba. Takođe, u donjem delu mezoneta nalazi se trosed i fotelja na razvlačenje. Kupatilo je sa tuš kabinom a sa terase se pruža prelep vidik na kopaoničke predele. U gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim i jednim singl ležajem, kozmetičkim stolom i noćnim ormarićima. Plakari se nalaze i na prvom i na drugom nivou.