Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 42356
Danas: 659
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Kopaonik Apartmani Srbijašume 2018/2019

 

App Srbijašume se sastoje iz tri objekta od kojih je jedan renoviran ove godine i nalaze se u neposrednoj blizini hotela ,,Putnik,,. Od najbliže žičare ,,Sunčana dolina,, su udaljeni 700m, a od centra turističkog mesta Kopaonik 1,5km.

Sadržaj vila: Dva objekta raspolažu dvokrevetnim (4/2 studija) i trokrevetnim studjima (8/3 studija), a renovirani objekat četvorokrevetnim studijima (10/4 studija).

Apartmanske kuće u svom sastavu imaju parking, skijašnicu i TV salu.

Sadržaj studija: Jedna prostorija u okviru koje se nalazi deo za spavanje i kompletno opremljena  kuhinja (šporet sa dve ringle, frižider, posudje, sto, stolice), kupatilo (tuš/WC) i TV. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno.
Prilazni putevi do Šumskih kuća su od 2013. godine asfaltirani, a kompleks apartmana Srbijasume od 2013. godine ima i sportski teren.

Šumska kuća 1: četvorokrevetni studiji, maksimalno primaju 4 osobe.
Tip studija: 2+2, dva klasična kreveta i dve fotelje na razvlačenje.
Tip studija: 1+3, APP broj 10, potkrovlje, jedan klasičan krevet i tri fotelje na razvlačenje. U ovom studiju cena je sa -10% popustom, u odnosu na cene za studio 2+2.

Šumske kuće 2 i 3: dvokrevetni i trokrevetni studiji.
Tip studija: 1+0, dvosed na razvlačenje, maksimalno 2 osobe.
Tip studija: 1+1, dvosed na razvlačenje i fotelja na razvlačenje, maksimalno 3-4 osobe.