Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 42356
Danas: 659
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Italija Tre Valli Hotel Monzoni 4* 2018/2019

 

Porodičan hotel na skijalištu i u centralnom delu naselja, ima odličnu kulinarsku ponudu i ljubazno osoblje.
Sadržaj hotela:
Wellness centar (bazen, turska i finska sauna, mala fitness sala), skijašnica, parking ispred hotela i garaža, wi-fi internet (3h besplatno), ski bus do Moene.

 
Cene su u eur po osobi - polupansion

Tip smeštaja            
dvokrevetna soba            
trokrevetna soba            
porodična soba            

 Cena aranžmana obuhvata:
● smeštaj u hotelu na bazi polupansiona (doručak - posluženje švedski sto / večera - meni, izbor više jela) 
● korišćenje wellness centra (sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada); NAPOMENA: korišćenje wellness-a samo za starije od 18 god.
● korišćenje zatvorenog bazena
● wifi u zajedničkim prostorijama hotela
● mini klub
● piće dobrodošlice
● parking.

Cena aranžmana ne obuhvata:
● turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta   
● bade mantil i kapu za kupanje
● garaža  - 5€ dnevno po automobilu - plaćanje na licu mesta
● masaže i tretmane u wellness centru
● piće tokom obroka


 
  Uslovi plaćanja:
● Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
● Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
● Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
● gotovina, platnim karticama
● čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume  01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2019.
● uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.Popusti:
● deca 0-6 god besplatno
● deca 6-12 godina - 50% popusta
● deca 12-15 godina - 30% popusta

● treća i četvrta odrasla osoba - 10% popusta.
Važne napomene:
● Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku
● Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu
● Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
● Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
Ovde napomena