Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 42494
Danas: 797
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Italija San Martino Di Kastroca 2018/2019

 

Residence Colfosco 3*

 

Apartmani se u sklopu hotela Colfosco, nalazi se u mirnom i sunčanom delu mesta, u podnožju Pale di San Martino, u neposrednoj blizini San Martino di Castrozza centra i žičare. Hotel ima 45 soba i 13 apartmana. Stanica skibusa se nalazi ispred hotela.
Sadržaj hotela:
bar, restoran, igralište, lift, skijašnica, parking, garaža, besplatni wifi i moderan fitnes centar.
Sadržaj apartmana:
Svi apartmani imaju TV sat, fen, telefon. Apartmani su uređeni u tipičnom planinskom stilu. Svi apartmani su na 2 nivoa. Prvi nivo: dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinja i balkon. Drugi nivo: dvokrevetna soba, balkon i kupatilo sa tuš kabinom.
 

 
Cene su u eur po apartmanu

Tip smeštaja              
BILO - 4 osobe
             
doplata za superior BILO
             

 Cena aranžmana obuhvata:
● najam apartmana
● posteljina i peškiri
● konačno čišćenje
● korišćenje wellness centra sa saunom, turskim kupatilom
● internet
● Club card (dnevna i večernja animacija, popodnevni dečji klub i užina ( 3-12 god)
● čaj u 16:00h
● skibus
● parking


Cena aranžmana ne obuhvata:
● turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta
● piće tokom obroka
● kućni ljubimci 11€ dnevno
● garaža 15€ dnevno ili 85€ za 7 dana po automobilu
● krevetac za bebu 5€ dnevno
 

 
  Uslovi plaćanja:
● Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
● Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
● Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
● gotovina, platnim karticama
● čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume  01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2019.
● uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.Doplate (plaćanje u agenciji):
● doplata za doručak 35€ po osobi za 7 dana , večera 130€ po osobi za 7 dana
● polupansion 155 po osobi za 7 dana / u terminu 26/12 - 06/01 190€ po osobi za 7 danaVažne napomene:
● Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku
● Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu
● Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
● Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
Ovde napomena