nova godina 2018 vatromet zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 967
Danas: 967
Juče:

video galerija

      sava osiguranje

      uniqa osiguranje

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Italija Passo Del Tonale 2017/2018


Skijanje – specijalna ponuda

 

mapa skijalista ski staze sneg

Pitomi i šumoviti predeo Passo del Tonale i Adamelo ski centra nude široke mogućnosti za zaljubljenike u zimske sportove. Ovo potpuno modernizovano, dobro opremljeno skijalište, nudi 100 km alpskih i 22 km nordijskih staza za sve nivoe skijanja, od početničkog do profesionalnog i akrobatskog , a sve sa garantovanim snežnim pokrivačem. Čitava oblast ima jedinstvene mogućnosti za snowboard, nordijsko skijanje, helio skijanje ali čak i za tehniku telemark. Adamelo freestyle arena je pravi raj za one koji vole ski i snowboard freestyle, a tu je i deo parka za početnike. Kao dodatak tu je klizalište, tjub staze i sankanje sa haskijima u psećim zapregama. Garantovan je dobar provod za sve.
Planine su isto tako lepe kao što je njihov veličanstven i miran ambijent, pa i ako niste skijaš uživaćete u ovom remek delu prirode sami, sa prijateljima ili porodicom.
Svih 100 km staza su povezane u jedan sistem, a visina im varira od 1.121 m do 3.000 m od sela Temu preko Presena glečera sa Pontedilenjom i Paso Tonaleom između. Od Presena glečera do Pontedilenja nalazi se jedna od najdužih staza u Evropi – 11 km bez zaustavljanja.PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan BEOGRAD – PASSO DEL TONALE – PONTE DI LEGNO
Sastanak grupe u večernjim satima na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. “Buvljak”). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju ka Italiji uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

2. Dan PASSO DEL TONALE
Dolazak u živopisni gradić Ponte di Lenjo u prepodnevnim časovima i smeštaj u apartmane La Cascata. http://www.residencelacascata.it/ Noćenje.

3. – 8. dan Skijanje na jednom od najlepših skijališta u Alpima. Trećeg ili četvrtog dana predviđena je fakultativna poseta Milanu. Polazak za Milano u 13h, povratak u 22h.

9. Dan PASSO DEL TONALE – VERONA – BEOGRAD
Doručak. Posle doruka polazak za Veronu. Po dolasku u Veronu obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbieri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća (nije predviđen grupni ulazak), Trg Sinjorina… Nastavak puta ka Srbiji.

10. Dan Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. KRAJ PROGRAMA

Cene u pripremi...


– Doplata za “prazan krevet”, ukoliko želite više komfora u apartmanu je 150 evra po krevetu,
– Deca do 02 godine, ako ne koriste sedište u autobusu i spavaju u zajedničkom ležaju – besplatno. Ukoliko koriste sedište u autobusu cena je 55 evra,
– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin Banke na dan plaćanja.

Aranžman obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
– Usluge vodiča i pratioca grupe,
– Smeštaj na bazi 7 noćenja u ¼ I 1/6 apartmanima i studijima Residenza la Cascata www.residencelacascata.it
– 6-DNEVNI SKI PASS Adamelo ski,
– Besplatnu ski školu za one kojima je potrebna 3 dana po 1 grupni čas od 45 minuta,
– Peškire i posteljinu tokom boravka,
– Troškove čišćenja apartmana,
– troškove električne energije do vrednosti od 80 evra u ¼ apartmanima i do 120 evra u 1/6 apartmanima,
– neograničeno korišćenje WI-FI interneta,
– korišćenje skijašnice,
– Obilazak Verone uz pratnju vodiča,
– korišćenje garaža – za sopstveni prevoz,
– Troškove organizacije putovanja,

Aranžman ne obuhvata:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), sa doplatom za ski rizik,
– Fakultativni izlet – poseta centru Milana – 20 evra po osobi,
– Individualne troškove putnika.

 

Opis smeštaja:
Residencija La Kaskata je nedavno izgrađen objekat, nalazi se na samoj stazi u najlepšem mestu u regiji, Ponte di Lenju, na ivici šume.
„Ski-in“ i „ski-aut“ su velika prednost ovog objekta.
Ovde možete naći izuzetno okruženje u prirodi i najbolje opuštanje koje samo planine mogu ponuditi.
Residencija La Kaskata nudi jednosobne apartmane sa 4 kreveta, dvosobne apartmane sa 2/4 kreveta ili 4/6 kreveta. Jednosoban apartman se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i kaučem-krevetom, krevetom na sprat, kupatilom i kaminom, i alternativno odvojenom kuhinjom. Dvosoban apartman sa 2/4 kreveta se sastoji od spavaće sobe ili mezanina sa dva ležaja, dnevnog boravka sa sofom za dvoje, odvojenom kuhinjom i kupatilom. Dvosoban stan sa 4/6 kreveta se sastoji od dvokrevetne sobe ili mezanina sa dva ležaja, dnevnog boravka sa sofom za dve osobe, krevetima na sprat, i odvojenom kuhinjom i kupatilom. Svi apartmani su opremljeni u klasičnom planinskom stilu, ukrašeni kamenom ili drvetom, sa telefonom, TV-om i WiFi konekcijom. Takođe su opremljeni sadržajima kao što su garaža, vešeraj, skijašnica i recepcija.


Napomene:
– svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
– putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
– maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
– promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
– objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.
Ovaj program je radjen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika.
U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
– 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA LOTOS TRAVEL,
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina.