Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 1148
Danas: 1148
Juče: 5

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Francuska Les 2 Alpes 2018/2019

 

sneg planina snowboard

 

Les 2 Alpes je jedna od najboljih skijaških destinacija u Evropi. Visok kvalitet snega i razni tipovi staza pogodni su za početnike kao i za ljubitelje ekstremnog skijanja i snowboarding-a, kako na označenim, tako i na off stazama.
Les 2 Alpes je poznat po vrhunskim stazama odlično je pozicioniran, u središtu južnih i severnih Alpa, na 75 km od Grenobla. Ski centar Les 2 Alpes nudi skijaški prostor koji se prostire od 1200 do 3600 m nadmorske visine i ima 225 km ski staza. Ovo skijalište nudi svojim gostima najveći skijaški glečer u Evropi, koji je otvoren i leti i zimi. Njegove dve prednosti su: snežni park internacionalne reputacije i njegove zone ’’novih disciplina’’ kao i ’’apres ski’’ ponuda.
Ovo skijalište vam nudi 19 zelenih staza, 42 plave, crvenih 21 i 11 crnih staza

 

CENOVNIK 2018/2019 - u pripremi 

Les Residence 2*

 

Apartmani u samom mestu u neposrednoj blizini žičara.
Pojedina studija i apartmani mogu  imati mašinu za sudove, rernu, sat tv-om. Svi tipovi smeštaja osim manjih studija (za 2 do 3 osobe) imaju balkon ili terasu.
Studio za 2 osobe veličine oko 13 m2; sastoje se od dnevne sobe (2 ležaja ili kauč na razvlačenje/izvlačenje), kuhinjske niše, kupatila, toaleta.
Studio za  3 osobe  veličine oko 18-20 m2; sastoje se od predsoblja sa jednim ležajem, dnevne sobe (2 ležaja ili kauč na razvlačenje/izvlačenje), kuhinjske niše, toaleta, kupatila. Studio može imati i 3 ležaja u dnevnoj sobi.
Studio za 4 osobe veličine 20-30 m2; sastoje se od predsoblja sa krevetom na sprat, dnevne sobe (2 ležaja ili kauč na razvlačenje/izvlačenje), kuhinjske niše, kupatila, toaleta, balkona.
Apartman za 6 osoba veličine oko 35-45 m2; sastoje se od predsoblja sa krevetom na sprat, dnevna soba (2 ležaja ili kauč na razvlačenje/izvlačenje), kuhinjske niše, spavaće sobe sa dva odvojena ležaja (u nekim sobama ima francuski ležaj), kupatila, toaleta, balkona.
Apartman za 8 osoba veličine oko 48 m2; sastoje se od predsoblja sa krevetom na sprat, dnevne sobe (2 ležaja ili kauč na razvlačenje/izvlačenje), kuhinjske niše, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva ležaja, sobe sa dva ležaja, kupatila, toaleta, balkona.

 

 

Flocon d'Or

 

Nalaze se na skijalištu u gornjem delu mesta, od centra udaljeni 800m. Ispred rezidencije nalazi se stanica besplatnog shuttle busa koji svakodnevno vozi do centra u periodu nedelja - petak 07:30 - 20:00h, subotom do 23:00h.
Svi tipovi apartmana su standardizovani i  sadrže rernu, mašinu za sudove, mikrotalasnu, sat tv uz doplatu. Besplatan internet može se koristiti na recepciji , dok u nekim apartmanima korišćenje interneta je uz doplatu.  
Studio za do 2 osobe veličine oko 25 m2; sastoje se od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, kupatila, toaleta i balkona.
Apartman za do 4 osobe veličine oko 30-35 m2; sastoje se od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, spavaće sobe sa dva ležaja ili ležajem na razvlačenje, kupatila, toaleta i balkona.
Apartman za do 5 osoba veičine oko 35-38 m2; sastoje se od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, odvojene spavaće sobe sa tri kreveta, kupatila, toaleta i balkona.
Apartman za do 6 osoba veličine oko 35-45 m2; sastoji se od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, spavaće sobe sa dva kreveta i sobe sa krevetom na sprat, kupatila, toaleta i balkona.
Apartman za do 8 osoba veličine oko 65 m2; sastoji se od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, 2 spavaće sobe sa dva kreveta i 1 veće sobe sa četiri kreveta ili tri sobe sa po dva ležaja, kupatila, toaleta i balkona.
Apartman za do 10 osoba - duplex (na 2 nivoa); sastoji od dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, kuhinjske niše, 3 spavaće sobe sa dva kreveta, sobe sa krevetom na sprat, dva kupatila, toaleta i balkona.

 

 

Alba 3*

 

Na ulasku u mesto, u blizini žičare Valle blanche. Prostrani i moderno opremljeni apartmani.
Moderno opremljeni apartmani. Svi u svom sklopu poseduju: mašinu za posuđe, mikrotalasnu, rernu, sat tv. Internet (wifi) u apartmanima uz doplatu.
Apartman za do 4 osobe veličine oko 45 m2; sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjskom nišom i trpezarijskim delom, spavaće sobe sa bračnim ležajem i manje kabine sa krevetom na sprat, kupatila, toaleta, balkona/terase.
Apartman za do 6 osoba veličine oko 60 m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaće sobe sa dva kreveta na sprat, kupatila i toaleta.
Apartman za do 6 osoba superior veličine oko 8o m2; sastoji se od  dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim ležajem, dve spavaće sobe sa po dva ležaja i sobe sa krevetom na sprat ili dva odvojena ležaja, dva kupatila i dva toaleta.
Apartman za do 8 osoba sa kabinom veličine oko 90 m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim ležajem, spavaće sobe sa bračnim ležajem ili dva ležaja, spavaće sobe sa dva ležaja ili krevetima na sprat, kabine sa krevetima na sprat, kupatila sa odvojenim toaletom, dva kupatila i dva toaleta.
Apartman za do 10 osoba sa kabinom veličine oko 115 m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, dve spavaće sobe sa bračnim ležajem, dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, kabine sa krevetom na sprat, dva kupatila i dva toaleta.


 

Cortina 4*

 

Luksuzna kuća u neposrednoj blizini mesta sa spa centrom (masažni bazeni za po 6 osoba, sauna, hammam, mali fitnes) i prostor za druženje sa kaminom. Žičara Diablo se nalazi u neposrednoj blizini kuće.  
Moderni i luksuzno opremljeni apartmani sa balkonom, modernom i funkcionalnom kuhinjom (mikrotalasna, rerna, mašina za sudove, toster, aparat za kafu, frižider, šporet), LCD TV. Internet (wifi) u apartmanima uz doplatu.
Apartman za do 4 osobe veičine oko 40m2); sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim krevetom i kabine sa krevetom na sprat, kupatila, toaleta, terase.
Apartmana za do 6 osoba veličine oko 80 m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim krevetom, spavaće sobe sa dva odvojena kreveta i sobe sa dva kreveta ili krevetom na sprat,kupatila i toaleta odvojeno i kupatila sa tuš kabinom i toaletom.
Apartman za do 8 osoba veličine oko 100m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, 2 spavaće sobe sa francuskim ležajem ili krevetima na sprat, tri kupatila, tri toaleta.
Apartman za do 10 osoba veličine oko 110m2; sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe sa bračnim krevetom, dve spavaće sobe sa po dva kreveta, spavaće sobe sa dva kreveta ili kevetom na sprat, spavaće sobe sa krevetom na sprat, tri kupatila i tri toaleta.