Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 42356
Danas: 659
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Austrija Kačberg 2018/2019

 

Hotel Falkensteiner Cristallo 4*

 

Moderan porodičan hotel smešten na skijalištu  na nadmorskoj visini od 1.600 metara.  Hotel raspolaže sa 135 soba i apartmana, sa 50 potpuno novih soba. Ishrana na bazi punog pansiona - piće dobrodošlice, doručak (švedski sto),  ručak  i večera. Tokom večere uključena pića  (pivo, stono vino, voda, sokovi),
Acquapura SPA wellness & vodeni svet koji se prostire na  2.000 m²,  Falky-Land čuvanje dece od 3 godine, Falky dečji SPA sa dečjom saunom.
Sadržaj hotela:
Sve sobe imaju SAT/TV, telefon, balkon ili terasu. Besplatna oprema za bebe (kada, bebyphone, stolica, sto za presvlačenje, bojler).
COMFORT SOBA -  veličine oko 20 m2; dvokrevetna soba sa mogućnošću pomoćnog ležaja za dete, kupatilo, toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih i 1 dete.
DELUXE SOBA  veličine oko 32 m2; nove sobe u novoj zgradi hotela koja je toplom vezom povezna sa glavnom zgradom; soba sa francuskim ležajem i kaučem na razvlačenje ili krevetima na sprat, lođa, kupatilo, toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece.
JUNIOR SUITE COMFORT - veličine oko 30m2; spavaća soba, dnevni boravak sa dečijim prostorom sa krevetima na sprat ili kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece.
JUNIOR SUITE DELUXE - veličine oko 47 m2; u novoj zgradi hotela koja je toplom vezom povezna sa glavnom zgradom;: spavaća soba, dnevna soba sa kaučem na razvlačenje, loža, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece
FAMILY SUITE COMFORT - veličine oko 38m2;  dnevna soba, spavaća soba, spavaća niša sa krevetom na sprat za decu, kupatilo, toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece.
FAMILY SUITE COMFORT -  veličine oko 40m2; dnevna soba sa kaučem, spavaća soba, spavaća niša za krevetima na sprat za decu, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2  ili 3 dece.
FAMILY SUITE DELUXE - veličine oko 57m2; nove sobe u novoj zgradi hotela koja je toplom vezom povezna sa glavnom zgradom; tri spavaće sobe, 2 kupatila, dnevna soba sa sofom, kupatilo, toalet, lođa. Soba je predviđena za 2 odraslih  + 2 ili 3 dece
FAMILY SUITE MEZONET - veličine oko 80 m2; apartman na dva sprata, dnevni boravak sa keramičkom peći, na spratu je dvokrevetna soba i dečija soba sa tri ležaja, prostrano kupatilo, toalet.  Soba je predviđena za 2 odraslih + 3 dece.
Cene su u Eur dnevno po osobi na bazi punog pansiona

Tip smeštaja

Min / Max

Broj osoba

11.12.-23.12. 08.12.-11.12.
06.01.-03.02.
24.02.-24.03.
23.12.-26.12.
03.02.-10.02.
17.02.-24.02.
24.03.-02.04.
02.01.-06.01.
10.02.-17.02.
26.12.-02.01.
minimum boravka (br noći) 3 7 7 4 7
Comfort soba 2+1          
Deluxe soba 2+2          
Junior Suite Comfort 2+2          
Junior Suite Deluxe 2+2          
Family Suite Comfort 2+2          
Family Suite Superior 2+3          
Family Suite Deluxe 2+3          
Family Mezonet 2+3          
Deca do 3 godine BESPLATNO
Deca od 3 do 6 god          
Deca od 6 do 15 god          
Deca od 15 god - samo u 2+3 smeštaju          
Za boravak kraći boravak cena se uvećava za 10%

 Cena uključuje:
● smeštaj na  bazi punog pansiona
● korišćenje wellness i spa centra „Acquapura Spa“
● wifi u sobama, lobiju i  barovima
● oprema za bebe
● čuvanje dece u Falky Land-u.
 
Cena ne uključuje:
● turističku taksu - za starije od 18 godina 2,50€ dnevno po osobi - plaćanje na licu mesta
● podezmna garaža 9€ dnevno po automobilu ili 54€ za 7 dana
● kućni ljubimci 15€ dnevno.

Doplate:
● obavezna doplata za novogodišnju večeru 31/12  za starije od 15 godina - 130€ po osobiUslovi plaćanja:
● Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
● Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
● Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
● gotovina, platnim karticama banke
● čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. umesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2019.
● uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.Važne napomene:
● Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku
● Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu
● Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
● Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Ovde Fakultativa
Ovde napomena