Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 821
Danas: 821
Juče: 5

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Zimovanje Austrija Gerlitzen Hotel Educare 2018/2019

 

Hotel se nalazi kod jezera, 800m udaljen od gondole Kanzelhohe. Stanica skibusa se nalazi ispred hotela. Skibus saobraća 3 puta ujutru i 3 puta popodne.
Sadržaj hotela: restoran, bar, bilijar, wellness centar (finska i parna sauna), fitnes.
Sadržaj soba:
Hotel raspolaže se  dvokrevetnim sobama sa pomoćni ležajm (ležaj na rasklapanje) i porodičnim sobama za 4 osobe sa dva pomoćna ležaja (porodične sobe su dve dvokrevetne sobe spojene vratima). Sve sobe imaju: kupatilo, flat TV, minibar, balkon ili terasu, wifi.
Cene su u Eur po osobi na bazi polupansiona

Tip smeštaja 01.01.-07.01.
03.02.-25.02.
07.01.-03.02.
25.02.-31.03.
1/2 soba sa pomoćnim ležajem    

 Popusti:
● deca do 6 godina - besplatno u dvokrevetnoj sobi, u porodičnoj sobi plaćaju 15€ dnevno
● deca 6 - 16 godina plaćaju 29€ dnevno u dvokrevetnoj sobi, u porodičnoj sobi 42,50€.

Obavezne doplate na licu mesta:
● turistička taksa 1,90€ dnevno po osobi za starije od 16 godina.Uslovi plaćanja:
● Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
● Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put  
● Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan  promeni.

Način plaćanja:
● gotovina, platnim karticama
● čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. umesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2019.
● uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.Cena aranžmana obuhvata:
● smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge
● za goste hotela Educare cena uključuje: korišćenje fitnesa i wellness centra.

Cena aranžmana ne obuhvata:
● turističku taksu - plaćanje na licu mesta po lokalnom cenovniku
● konačno čišćenje apartmana - prema cenovniku
● međunarodno putno osiguranjeVažne napomene:
● Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaju da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku
● Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
● Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na sajtu
● Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
● Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
● Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
● Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
Ovde napomena