nova godina 2018 vatromet zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 55
Danas: 55
Juče:

video galerija

      sava osiguranje

      uniqa osiguranje

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Pariz 2016

 

sa posetom Veroni, Milanu, Minhenu i Ljubljani

 

8 dana / 5 noćenja

Autobusom

- Grad svetlosti -

 

 

Pariz - Najposećenija turistička destinacija sveta, najveći grad Francuske, grad svetlosti, predstavnica mode, sa reputacijom najlepšeg i najromantičnijeg grada na svetu. Smešten u centru Pariskog basena, na reci Seni. Pariz je grad koji će Vas očarati svojom lepotom. Prošlost i sadašnjost, dela velikih svetskih vladara učiniće da se vratite korak u nazad, doživite vreme Francuske revolucije, doba Napoleona Luja XIV. Znamenitosti kao što su Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Luvr, Versaj, Nortdam, Opera Garnijer, Monmart... su samo neke od mesta na kojima ćete doživeti pravu istoriju Pariza, a samo krstarenje rekom Senom učiniće da poželite da se ponovo vratite u ovaj divan grad...

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN putovanja (sreda) BEOGRAD – VERONA - SOAVE
Sastanak grupe u 05.30 h na autobuskoj stanici LASTA (Železnička bb, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice). Predviđeno vreme polaska sa lastinog DOLAZNOG PERONA u 06.00 časova. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni, u večernjim satima smeštaj u hotel u Soaveu. NOĆENJE.

2. DAN (četvrtak ) SOAVE - MILANO – PARIZ
DORUČAK i odjava iz hotela. Nastavak putovanja za Milano. Po dolasku šetnja i razgledanje grada sa čuvenom milanskom katedralom-remek delom gotske umetnosti. Duže slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Pariz. Noćna vožnja do Pariza sa kraćim usputnim odmorima.

3. DAN (petak ) PARIZ – KRSTARENJE SENOM
Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). U okviru razgledanja fakultativno krstarenje Senom. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.

4. DAN (subota) PARIZ - VERSAJ – PARIZ
DORUČAK. Fakultativni odlazak autobusom za Versaj - najluksuznijoj kraljevskoj palati Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala... Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualna razgledanja. NOĆENJE.

5. DAN (nedelja ) PARIZ
DORUČAK. Slobodan dan u Parizu ili celodnevni, fakultativni izlet u Dolinu Loare sa njenim bajkovitim dvorcima . NOĆENJE.

6. DAN (ponedeljak ) PARIZ – DIZNILEND - MINHEN
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 21.00 čas kada je predviđen polazak za Minhen, a mi vam preporučujemo da provedete dan u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (fakultativno). Noćna vožnja do Minhena sa kraćim usputnim odmorima.

7. DAN (utorak ) MINHEN – SLOVENIJA (KRANJ)
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping i slobodno vreme do polaska za Sloveniju. Dolazak u Kranj u večernjim satima i smeštaj u hotel u centru Kranja. Slobodno veče za individulani obilazak ovog šarmantnog gradića i mogućnost večere u hotelu uz doplatu. NOĆENJE.

8. DAN putovanja (sreda ) SLOVENIJA (KRANJ) – LJUBLJANA - BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela i kraća vožnja do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada: Prešernov trg,Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet,... i kraće slobodno vreme za individualna razgledanja. Nakon posete slovenačkoj prestonici, polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima i dnevno – nožnja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00 časa. ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.


Cene su u Eur po osobi za paket aranžman (smeštaj+prevoz)

 Termin putovanja
Usluga Cena po osobi
21.09.2016.-28.09.2016. ND 249 eur
Promo cena
269 eur
05.10.2016.-12.10.2016. ND 249 eur
Promo cena
269 eur
19.10.2016.-26.10.2016. ND 249 eur
Promo cena
269 eur
09.11.2016.-16.11.2016. ND 249 eur
Promo cena
269 eur
21.12.2016.-28.12.2016. ND 249 eur
Promo cena
269 eur

ND - noćenje sa doručkom

 

Uključeno u cenu:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na navedenoj relaciji
- smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (napomena: pomoćni ležaj u hotelu u Parizu je manjih dimenzija od standardnog ležaja što može bitno uticati na komfor gosta) u hotelima sa 3*/4* na bazi 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili samoposlužni tzv. “švedski sto”) – 1 noćenje Italia, 3 noćenja u Parizu, 1 noćenje u Kranju (okolina)
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana, kao i troškove organizacije putovanja.

Nije uključeno u cenu:
- Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
- troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja
- sve druge nepomenute troškove

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
100 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 4 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate.
U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE:
Versaj 30€;
krstarenje Senom 13€,
Dvorci Loare 65€, Diznilend 70€ kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike (od cca 5€ do cca 25€ u zavisnosti od objekta koji se obilazi).
Minimalan broj prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, za posetu Versaju 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja, organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate; individualne troškove. Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.

 

Smeštaj:

Hotel IBIS PARIS GENNEVILLIERS *** www.ibis.com/gb/hotel-1966-ibis-paris-gennevilliers/index.shtml
Hotel IBIS Gennevilliers je sa centrom Pariza povezan direktnom metro linijom, stanica Les Agnettes se nalazi na oko 500m (oko 6 minuta hoda, trajanje vožnje oko 15 minuta).  Sve sobe imaju TWC, fen,  SAT TV, besplatan WiFi. Gostima hotela su na raspolaganju bistro-restoran i bar. U blizini hotela se nalaze prodavnice, a šoping centar je preko puta hotela. Doručak je samoposlužni tzv „švedski sto“.


DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 149 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT
DECA OD 0-11.99 GODINA U STAROSTI U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE OSTVARUJU POPUST OD 60 €.

NAPOMENE:
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Važno obaveštenje - Obaveštavaju se putnici, s` obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita može biti promenjen, od onoga što je navedeno u programu putovanja. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja I za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora
Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.