Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 46770
Danas: 442
Juče: 4631

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Pariz Dan Žena 2018

 

Autobusom / 8 dana - 5noćenja

- Grad svetlosti -

 

Pariz - Najposećenija turistička destinacija sveta, najveći grad Francuske, grad svetlosti, predstavnica mode, sa reputacijom najlepšeg i najromantičnijeg grada na svetu. Smešten u centru Pariskog basena, na reci Seni. Pariz je grad koji će Vas očarati svojom lepotom. Prošlost i sadašnjost, dela velikih svetskih vladara učiniće da se vratite korak u nazad, doživite vreme Francuske revolucije, doba Napoleona Luja XIV. Znamenitosti kao što su Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Luvr, Versaj, Nortdam, Opera Garnijer, Monmart... su samo neke od mesta na kojima ćete doživeti pravu istoriju Pariza, a samo krstarenje rekom Senom učiniće da poželite da se ponovo vratite u ovaj divan grad...

Program putovanja:
1. DAN putovanja (sreda) BEOGRAD – VERONA (okolina)
Sastanak grupe u 05.30 h na PARKINGU KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).. Predvidjeno vreme polaska u 06.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi
odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni u večernjim satima smeštaj u hotel u okolini Verone. NOĆENJE.
2. DAN (četvrtak) VERONA (okolina) – MILANO – PARIZ.
DORUČAK i odjava iz hotela. Nastavak putovanja za Milano. Po dolasku parkiranje autobusa na predvidjenom parkingu i odlazak metroom do centra. Šetnja i razgledanje grada sa čuvenom milanskom katedralom – remek delom gotske umetnosti. Duže slobodno vreme do večernjih sati kada je predviđen polazak za Pariz. Noćna vožnja do Pariza sa kraćim usputnim odmorima.
3.DAN (petak) PARIZ – KRSTARENJE SENOM.
Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… (u zavisnosti od saobraćajnih uslova). U okviru razgledanja fakultativno krstarenje Senom. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne za individualna razgledanja i aktivnosti. NOĆENJE.
4.DAN (subota) PARIZ – VERSAJ – PARIZ.
DORUČAK. Fakultativni odlazak autobusom za Versaj - najluksuzniju kraljevsku palatu Evrope, obilazak glavnog dvora sa najbogatijom zbirkom umetničkih dela, Dvoranom ogledala... Povratak u Pariz. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Montmartre, pešačko razgledanje ( Sacre Coeur, Trg Tertr, Pigal, Moulin Rouge) . NOĆENJE.
5.DAN (nedelja) PARIZ.
DORUČAK. Slobodan dan u Parizu ili celodnevni fakultativni izlet u Dolinu Loare sa njenim bajkovitim dvorcima. NOĆENJE.
6. DAN (ponedeljak ) PARIZ – DIZNILEND – MINHEN.
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do 21.00 čas kada je predviđen polazak za Minhen, a mi vam preporučujemo da provedete dan u najatraktivnijem evropskom zabavnom parku Diznilend (fakultativno). Noćna vožnja do Minhena sa kraćim usputnim odmorima.
7.DAN (utorak) MINHEN – SLOVENIJA (KRANJ).
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Slobodno vreme za individualno razgledanje grada, šoping i slobodno vreme do polaska za Sloveniju. Dolazak u Kranj u večernjim satima i smeštaj u hotel u centru Kranja. Slobodno veče za individulani obilazak ovog šarmantnog gradića i mogućnost večere u hotelu uz doplatu. NOĆENJE.
8.DAN putovanja (sreda) SLOVENIJA (KRANJ) – LJUBLJANA – BEOGRAD.
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela i kraća vožnja do Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, informativno razgledanje grada: Prešernov trg,Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet... i kraće slobodno vreme za individualna razgledanja. Nakon posete slovenačkoj prestonici, polazak za Srbiju u ranim popodnevnim satima i dnevno – nožnja vožnja preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00časa. ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Cene su u Eur po osobi za paket aranžman (smeštaj+prevoz)

 Termin  Hotel  Cena  Promo cena
07.03.-14.03.2018.
Hotel Reseda  Bangolet 3*
 279e 259e

Promo cene su za određeni broj soba

Uključeno u cenu:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na navedenoj relaciji,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama ,dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem rade se NA 
UPIT          (napomena: pomoćni ležaj u hotelu u Parizu je manjih dimenzija od standardnog ležaja što može bitno uticati na komfor gosta) u hotelima sa 3*/4* na bazi 5 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili samoposlužni tzv. “švedski sto”) 
- 1 noćenje Italia,
- 3 noćenja u Parizu,
- 1 noćenje u Kranju (okolina), 
- obilaske prema programu putovanja,
- usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana, kao i troškove organizacije putovanja.


Nije uključeno u cenu:
- Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),
troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,
- individualne troškove koje putnici 
naprave u toku putovanja i sve druge nepomenute troškove.

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate. Celokupan iznos aranžmana do 12 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke - isključivo u agenciji ili 109 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

Fakultativni izleti (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):
- Versaj 40€;
- Montmartre 10 €
(cena obuhvata metro kartu u odlasku, povratak u sopstvenj organizaciji), 
- krstarenje Senom 15 €,
- Dvorci Loare 70 €,
- Diznilend 100 € 
kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike (od cca 5€ do cca 25€ u zavisnosti od objekta koji se obilazi).
Minimalan broj 
prijavljenih putnika za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, za posetu Versaju 30 putnika., za Montmartre 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika od predviđenog broja, organizator izleta zadržava pravo ponuditi više, korigovane cene koje putnici nisu u obavezi da prihvate; individualne troškove. Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner Lord Tavel- 23 boulevard Saint Martin, Paris.

Popusti i doplate:
Doplata za jednokrevetnu sobu 50 € I RADE SE ISKLJUČIVO NA UPIT .
DECA OD 0-11.99 GODINA U STAROSTI U SOBI SA DVE 
PUNOPLATEŽNE OSOBE OSTVARUJU POPUST OD 10%. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Smeštaj:
Hotel Reseda Bagnolet 3* www.hotel-reseda-paris.com
Nalazi se na istoku Pariza, sa centrom Pariza povezan direktnom metro linijom,  metro stanica Galieni udaljena je oko  100 metara od hotela. Sve sobe imaju TWC,  SAT TV, telefon. Gostima hotela je na raspolaganju restoran . U blizini hotela se nalazi tržni centar . Doručak je tzv. “ švedski sto “– samoposluživanje.

Napomene:
U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog 
poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po
osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja, ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta agencija ne može imati uticaja.
Napomena za raspored sedenja : Raspored sedenja u prevoznom sredstvu određuje se kompjuterski u zavisnosti od kapaciteta i tipa istog.
Važno obaveštenje - Obaveštavaju se putnici, s`obzirom na postojeću situaciju, uzrokovanu kretanjem velikog broja migranata i vanrednim nepredvidivim okolnostima na pojedinim graničnim prelazima, granični prelaz ili pak zemlja tranzita mogu biti promenjeni, u odnosu na ono što je navedeno u programu putovanja, u zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.