Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 1544
Danas: 1544
Juče: 5

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Ohrid Nova Godina 2018

 

Sveti Naum – Struga – Vevčani – Tirana

 

4 dana / 3 noćenja

Autobusom

 

Ponos makedonskog turizma Ohridsko jezero okruženo visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture. Balkanski Jerusalim epitet koji s pravom nosi Ohrid ima 365manastira i crkava. Grad Ohrid se nalazi na severnoj strani jezera na 700m nadmorske visine. Ohridski biser je jedna od najpoznatijih stvari koju možete kupiti kao suvenir.Najdublje a i jedno od najvećih evropskih jezera stvoriće vam iluziju da ste na moru.

Program putovanja:
Dan 1 - Beograd – Ohrid

Polazak iz Beograda u 05h. Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti. Dolazak u Ohrid u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel/vilu. Večera (za goste hotela). Noćenje.

Dan 2 - Ohrid – sv Naum
Doručak (za goste hotela). Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima. Fakultativni popodnevni izlet za Sv.Naum, manastir iz X veka. Povratak u smeštaj.
Uveče, DOČEK NOVE GODINE uz svečanu novogodišnju večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela, 35€ po osobi za goste vile Ginek). Noćenje.

Dan 3 - Tirana
Doručak (za goste hotela). Slobodan dan ili fakultativni izlet za Albaniju (25€). Vožnja prema Titani uz kratkotrajna pauzu i obilazak centra Elbasana. Obilazak Tirane: Saborna crkva, Katolička katedrala, Etem begova džamija, Nacionalno-istorijski muzej, Skenderbegov trg… Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Ohrid. Noćenje.

Dan 4 - Ohrid – Skoplje – Beograd
Odjava iz smeštaja. Putovanje ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija. Nastavak puta za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu). Kraj aranžmana.


Cena aranžmana –u pripremiCena aranžmana obuhvata:
- prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom
- panoramski obilazak Skoplja
- smeštaj – 3 noćenja – Vila Ginek / 3 polupansiona – Hotel Prestol
- novogodišnja večera za goste hotela Prestol
- razgledanje Ohrida
- transfer vodič
- troškovi organizacije puta.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
- individualni i ekstra troškovi.
- fakultativni izlet: Albanija – 25€ ( transfer + Vodič )
- Novogodišnja večera za goste vile Ginek

Opis smeštaja:
- Vila Ginek
Lokacija: Vila Ginek je smeštena na centralnoj lokaciji u Ohridu, na glavnom gradskom trgu. Nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera i predstavlja idealno mesto za odlaske na izlete brodom do manastira Svetog Nauma.
Sobe: Sve sobe su prostrane i imaju klima-uređaj, deo za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. U vili Ginek je dostupan besplatan bežični internet.
Usluga: noćenje. Mogućnost ishrane u obližnjem hotelu „Riviera“ –  ca. 3€ obrok.
Kapacitet: 8 soba, twc, tv, klima
- Hotel Prestol
Smešten u Ohridu, hotel Prestol nudi otvoreni bazen, restoran i smeštaj za samostalan boravak. Gostima su na raspolaganju i besplatan bežični internet i parking. Usluga prevoza dostupna je na zahtev i uz doplatu.
Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, klima-uređaj, sef, frižider i mini-bar. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
Ostali sadržaji uključuju 24-časovnu recepciju, bar, turistički desk, dečije igralište, vrt i objekte za sastanke. Meniji za posebne režime ishrane i lanč paketi mogu da se pripreme na zahtev.
Antički teatar se nalazi na 11 minuta vožnje, a Samuilova tvrđava na 12 minuta vožnje. Aerodrom Ohrid je udaljen 16 km.

Polazak:
Mesto polaska: Beograd – parking preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu, blok 42, Niš – parking marketa Tempo
Vreme polaska: Beograd u 5h; Niš 8.20h.

Prevoz:
- Moderan turistički autobus, video & audio oprema, klima ili minibus (AC/TV).
- Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 1000 din. prilikom prijave za aranžman.

Način plaćanja:
Cene su po osobi. Doplata za  1/1 sobu: +60% od cene aranžmana. Aranžman se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 40% od aranžmana, a ostatak 14 dana pre polaska na put. Mogućnost plaćanja karticama banaka (Visa, Master, Maestro, Dina), čekovima gradjana do polaska na put.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.