nova godina 2018 vatromet zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 44
Danas: 44
Juče:

video galerija

      sava osiguranje

      uniqa osiguranje

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Istanbul 2017

 

5 dana / 2 noćenja

Autobusom

 - grad na dva kontinenta -

 

Istanbul, grad koji se prostire na dva kontinenta,najveći grad Republike Turske na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora na raskrsnici puteva koji vode sa balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije  i danas je Istanbul megalopolis sa preko 17 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Samo u Istanbulu možete videti isprepletano i neraskidivo povezano novo i staro, spoj orijenta i zapada , islama i hrišćanstva.. Krstarenje Bosforom, carigradska Patrijaršija,Dolmabahce, Plava Dzamija, Aja Sofija, Topkapi Palata, Taksim i mnoga druga mesta ovog megalopolisa vratiće vas u prošlost u doba Sulejmana Veličanstvenog i mnogih drugih sultana koji su ostavili trag kako na istroriju Turske tako i na istoriju Srba.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN putovanja: BEOGRAD – ISTANBUL. Sastanak grupe u 14.30 časova na parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe u Beogradu. Polazaku 15.00 časa.Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. DAN: ISTANBUL. Dolazak u Istanbul u jutarnjim satima. Po dolasku, Panoramsko razgledanje grada: Zlatni  rog, Galata most, centar gradaTaksim, deo grada Bešiktaš, prelazak Bosfora, Azijskastrana... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel. Ostatak dana Slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE

3. DAN: ISTANBUL DORUČAK .Polazak u Fakultativni obilazak centra Istanbula sa lokalnim vodičem: Trga Sultan Ahmed, nekadašnjeg Antičkog hipodroma, obilazak Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi dvorca... Šetnja do Kapaličaršije.U podnevnim satima fakultativno krstarenje Bosforom (nezaboravan doživljaj koji Vam u potpunosti dočarava veličanstvenost Istanbula – mnoge građevine se najbolje vide sa mora: Vojnaa kademija, Devojačko ostrvo, vožnja između dva kontinenta verovatno najvažnijim moreuzom sveta). Slobodno vreme za shoping i individualne aktivnosti.  Povratak u hotel. NOĆENJE.

4. DAN: ISTANBUL – BEOGRAD. DORUČAK. Dan za individualni obilazak grada i šoping. Fakultativni obilazak palate Dolma Bahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana. U poslepodnevnim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

5. DAN: BEOGRAD. Očekivani dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

 

Paket aranžman  / autobuski prevoz, smeštaj

Datum polaska
14.09.2017.
26.10.2017.
16.11.2017. 07.12.2017.
Cena 99 eur
99 eur 99 eur 99 eur

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne na dan uplate.
Cena iz tabele je u evrima po osobiCENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti
- smeštaj u Istanbulu hotelu 3*u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, nabazi 2 noćenja sa doručkom
- obilaske prema program putovanja,
- usluge vodiča-pratioca zavreme trajanja aranžmana,
- troškove lokalnih vodiča
- troškove organizacije putovanjaCENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice,
- međunarodno putno osiguranje


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI 
- Obilazak Aja Sofije, Plave Dzamije i Top Kapi palate (ulaznice i vodic) – 40€, (min 20 osoba),
- Krstarenje Bosforom – 20€
- Dolma Bahče sa ulaznicom – 30€(u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika, koje isti nisu u obavezi da prihvate);


OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):
HOTEL EPHESUS – www.hotelephesus.com Istanbul Hotel Ephesus se nalazi u Laleli, koji je jedan od najstarijih delova Istanbula. Vizantijski i Osmanski istorijski spomenici su u neposrednoj blizini; 15 minuta do Sv. Sofije, Plava džamija, Palata Topkapi, Grand Bazaar, Cisterna Bazilika i turska kupka Cemberlitas.
Istanbul Hotel Ephesus je moderan i kvalitetan hotel u kojem možete pronaći tursko
gostoprimstvo uz visokokvalitetne uslužne standardeDOPLATA ZA 1/1 SOBU:  30e

REZERVACIJA MESTA U AUTOBUSU 10€


POPUSTI:  
Dete do 2 -12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 10% ima svoje mesto u autobusu


USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA:
40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana:
gotovinski najkasnije 10 dana pre početka aranžmana. Putem administrativne zabrane ili čekovima građana do Decembra 2017.
OPŠTE NAPOMENE:                      
- Polazak i povratak autobusa je sa tačno određenih parkinga naznačenim u programu putovanja.
- Predviđene pauze tokom putovanja su na 3 do 4 sata vožnje i zavise od uslova na putu
- Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Organizator putovanaj zadržava pravo izmene programa putovanaja (raspored pojedinih sadržaja usled objektivnih okolnosti)
- Svi putnici pre polaska moraju se upoznati sa pravilima ponašanja u zemlje u koje putuju
- Za sve fakultativne izlete neophodan je minimum putnika da bi se realizovali
- U slučaju nedovoljnog broja putnika krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pred put
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja od radnika agencije
- Putnici sami snose odgovornost u slučaju da ne poseduju validnu polisu zdravstvenog osiguranja
- Agencija nemože garantovati tačne satnice dolaska na određene destinacije kao ni satnice povratka u srbiju usled objektivnih okolnosti (stanja na putu, čekanja na granici i ostalih nepredviđenih okolnosti)
- Putnici su dužni da se pridžavaju dogovorenih satnica sa vodičem tokom boravka u inostranstvu


NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučajupromena cena: goriva, putarina, parkinga, trajekta, vinjeta-putnataksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Za ovaj program ne postoji mogućnost korisćenja sopstvenog prevoza.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja organizatora

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanjeo otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.
  • suma most priroda flora fauna

    Oaza Mira u Istanbulu

    Megalopolis Istanbul može da se pohvali oazom mira čije ime je Beogradska šuma. Da, dobro ste pročitali, grad na dva kontinenta ima šumu koja nosi naziv našeg...

    Pročitaj »