Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 3652
Danas: 1661
Juče: 1991

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Bali 2017

Novembar - 13 dana / 10 noćenja
Polazak: 08.11.2017.
Povratak:
20.11.2017.

 

Bali je inspiracija, tropsko stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno- zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi.

Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD – DOHA –SINGAPUR

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta QR232 za Dohu u 11:25.  Sletanje u 18:30 po lokalnom vremenu i nastavak letom QR942 za Singapur u 20:40. Noćni let sa obrocima.

2. dan SINGAPUR
Sletanje u 09:15 po lokalnom vremenu. Smeštaj u hotelu The Seacare****.Boravak na bazi noćenja. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan SINGAPUR
Slobodno vreme za razgledanje velikog broja atrakcija u Singapuru (Jurong park ptica, zoološki vrt, bašta orhideja, mini muzej igračaka, noćni safari, experiental muzej i akvarijum, botanička bašta). Noćenje.

4. dan SINGAPUR - BALI
Let za Bali u 07:05. Sletanje u 09:55 po lokalnom vremenu. Smeštaj u hotelu Grand Whiz Nusa Dua****, boravak na bazi noćenja s doručkom. Slobodno vreme. Noćenje.

5.- 11. dan BALI
Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

Predlažemo sledeće fakultativne izlete: Kintamani tura - obilazak centralnog dela ostrva, poseta selima poznatim po obradi zlata, srebra, drveta, slikarstvu, tkanju. Regija Kintamani sem što dočarava život lokalnog stanovništva svakako će vas ostaviti bez daha svojim pejzažima, s obzirom da se odatle pruža pogled na vrh živog vulkana Batur i istoimeno jezero. Uluwatu tura - popodnevna poseta čuvenom hindu hramu Uluwatu, uz tradicionalne plesove uz vatru.

12. dan BALI - DOHA
Doručak i check-out do 12h. Slobodno vreme. Dolazak na aerodrom 2h pre leta QR963 za Dohu. Sletanje u 23:40 po lokalnom vremenu.

13. dan DOHA - BEOGRAD
Nastavak letom QR231 za Beograd u  06:40, sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u  10:25.

CENA ARANŽMANA:

1.099 €

po osobi u dvokrevetnoj sobi


Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na UPIT!

Cena uključuje:
- avio prevoz sa aerodromskim taksama
- 3 noćenja u Singapuru u hotelu The Seacare****
- 7 noćenja s doručkom u hotelu Grand Whiz Nusa Dua**** usluge organizacije putovanja.

Cena ne uključuje:
- transfere u Singapuru (cca 50 €), transfere na Baliu (cca 30 €) fakultativne izlete
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove putnika  i ostale nepomenute usluge.

Smeštaj:
- Grand Whiz Hotel Nusa Dua ****
Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se nalazi na 5 minuta od Tanjung Benoa i Nusa Dua Bali pozorišta.
- The Seacare ****
Udaljen je 30 minuta vožnje od aerodroma Čangi. Poseduje 3 restorana i otvoreni bazen.

Način plaćanja:
- 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane