Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 69433
Danas: 321
Juče: 4120

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Turska Marmaris 2018

 

marmaris turska leto more luka brod

U Marmarisu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Sudeći po istoričaru Herodotu tvrđava u Marmarisu datira još iz 3000 god. p.n.e. Nije sasvim sigurno kada je Marmaris osnovan ali u VI veku bio je poznat kao grad Physkos i smatrao se delom Karije.
Tokom burne istorije ono što je ostalo autentično je Otomanska tvrđava iz XIV veka, koja je sada muzej i svakako je vredna razgledanja.
Danas je Marmaris jedna od najvećih marina poznata po svojoj reputaciji kao najbolja i najsigurnija na istočnom Mediteranu.
Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana, barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Ulica barova je mesto za provod sa velikim brojem različitih klubova i diskoteka koje se nikada ne zatvaraju.

Cenovnik 2018