Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 153620
Danas: 873
Juče: 3248

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Turska Antalya 2018

 

antalija turska leto more hoteli

Biser Mediterana, sasvim sigurno najstarija i najrazvijenija turistička oblast Turske. Nalazi se na krajnjem jugu, zapadnog dela Turske, na predivnim obalama Sredozemnog mora. Bogato istorijsko i kulturno nasleđe Rimljana, Vizantije i Seldžuka, sa peščanim plažama i toplim, čistim morem, čini ovaj atraktivni grad prestonicom turskog turizma. Hoteli su uglavnom izvučeni van grada, na mirnijim i atraktivnijim turističkim zonama. Centar Antalije čine senoviti i palmama oivičeni bulevari, dok ga prati stari grad sa uskim krivudavim uličicama u kome se stare drvene kućice naslanjaju na betonske zidine srednjovekovne tvrđave. Grandiozna i često snežna planina Taurus prostire se iznad samog grada i ostavlja neponovljivi utisak. Za mogućnost šopinga i noćnog života, dovoljno govori podatak da je Antalija milionski grad i jedna od najvećih luka Mediterana.

 

Cenovnik 2018

Hotel OZBEKHAN ***

Nalazi se  na oko 200 m od Konyaalti plaže i oko 6 km od centra Antalije. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom,  TV-om,fenom, mini barom (posebno se plaća, na licu mesta) , klima uređajem i vecina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel SAVA ***

Nalazi se na oko 150 m od Konyaalti plaže i oko 6 km od centra Antalije. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem i vecina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se  restoran, bar, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Hotel skromnog kvaliteta preporučujemo ga putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja.  Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).

 

Hotel ADONIS ****

Nalazi se na oko 5 km od centra Antalije, na stenama iznad mora,sa platformom umesto plaže do koje se dolazi stepenicama. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, sefom (posebno se plaća, na licu mesta), balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, otvoreni bazen, stoni tenis, bilijar, mini fitnes centar, tursko kupatilo, sauna , masaža, sef na recenciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga: Polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje) ili All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima).


Hotel ANTALYA ****

Nalazi se na oko 5 km od centra Antalije, na stenama iznad mora,sa platformom umesto plaže.Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, mini barom, sefom (posebno se plaća) i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova,bazen,stoni tenis, fitnes, tursko kupatilo, sauna, bilijar.Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).

 


Hotel CLUB HOTEL FALCON ****

Nalazi se u oblasti Lare, na stenama iznad mora,sa platformom umesto plaže, na oko 5 km od centra Antalije. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, mini barom, sefom (posebno se plaća, na licu mesta), balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, otvoreni bazen i bazen za decu, vodeni tobogan, bar, tenis, stoni tenis, odbojka, fitnes, pikado,aerobik, tursko kupatilo, sauna, mini klub, animacioni programi. Usluga: All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima).

 

Hotel ASKA LARA RESORT& SPA *****

ASKA LARA RESORT& SPA 5* nalazi se u oblasti Lara, na oko 12 km od centra Antalije poseduje sopstvenu plažu udaljenu oko 350 m od hotela. Hotel organizuje besplatan prevoz do plaže u određeno doba dana po hotelskim pravilima.  Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se nekoliko barova i restorana, nekoliko bazena, bazen za decu, manji aqua park, sauna, tursko kupatilo,masaža, mini klub za decu, animacioni programi, pikado, stoni tennis, tenis,fitnes centar, prodavnice,tenis, odbojka na plaži i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima). www.askalararesortspa.com.


Hotel BOTANIK EXCLUSIVE RESORT LARA *****

Ex RIXOS LARES  nalazi se u oblasti Lara, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća, na licu mesta), TV-om balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, više bazena, bazen za decu, manji aqua park, sauna, tursko kupatilo,masaža, đakuzi, disko klub, internet kafe, animacioni programi, program, stoni tennis, fudbal,odbojka na plaži i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima).


Hotel CONCORDE RESORT & SPA *****

Nalazi se na oko 20 km od centra Antalije u oblasti Lara na  plaži. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, mini barom, TV-om, balkonom , klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se devet barova i devet restorana,bazen za decu i odrasle, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo,masaža,fitnes,disko klub,internet kafe, animacioni program, frizerski salon, mini klub , tenis, stoni tennis, aerobik, mini golf, mini fudbal,odbojka na plaži, pikado, kuglanje, bilijar i mogućnost  mnogih sportova na vodi uz doplatu. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima).


Hotel DELPHIN DIVA PREMIERE *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 15 km od centra Antalije ,na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo, masaža, đakuzi, mini klub za decu, animacioni programi, kuglana, stoni tenis, tenis, fitnes centar, internet kafe, odbojka na plaži i mogućnost  mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima ).


Hotel DELPHIN IMPERIAL *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 15 km od centra Antalije ,na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, otvoreni bazeni za decu i odrasle, vodeni tobogani,zatvoreni bazen, sauna, tursko kupatilo, masaža, đakuzi, mini klub za decu, animacioni programi, kuglana, pikado, bilijar, stoni tenis, tenis, mini fudbal, fitnes centar, diskoteka, internet kafe, prodavnice, odbojka na plaži i mogućnost  mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima ).


Hotel DELPHIN PALACE *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 15 km od centra Antalije ,na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, otvoreni bazeni za decu i odrasle, vodeni tobogani,zatvoreni bazen, sauna, tursko kupatilo, masaža, đakuzi, mini klub za decu, animacioni programi, kuglana, bilijar, stoni tenis, tenis, fitnes centar, diskoteka, internet kafe, odbojka na plaži i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima )


Hotel MIRACLE RESORT *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 11 km od centra Antalije ,na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, otvoreni i zatvoreni bazen, vodeni tobogani, sauna, tursko kupatilo, masaža, đakuzi, mini klub i igralište za decu, animacioni programi, pikado, stoni tennis, tenis, fitnes centar, prodavnice, odbojka na plaži i mogućnost  mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima)


Hotel PORTO BELLO *****

Nalazi se preko puta Konyaalti plaže (do koje gosti hotela dolaze podzemnim prolazom) i oko 6 km od centra Antalije. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, mini barom, sefom (posebno se plaća, na licu mesta), balkonom i klima uređajem.Junior suite je namenjen za minmum dve a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece.Sastoji se iz dela za spavanje i dnevnog boravka, opremljeni kao sobe U sklopu hotela nalazi se više restorana, otvoreni bazen, više barova, fitnes, sauna, tenis, fudbal, odbojka na plaži, sef na recenciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga: All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima).


Hotel RAMADA RESORT LARA *****

Nalazi se oko 17 km od Antalije, i koristi svoj deo plaže Lara udaljen oko 350 m .Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klimom, TV-om, mini barom, sefom i fenom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, dva bazena, tobogani, igrališta za basket, odbojku, rukomet, fudbal i tenis, stoni tenis, mini klub, disko, frizerski salon, Spa i wellness centar , animacioni program, mogućnost brojnih sportovana vodi..Usluga: ultra all inclusive. (sve uključeno u cenu po hotelskim pravilima).


Hotel ROYAL WINGS *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 17 km od centra Antalije na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća, na licu mesta). U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, više bazena, bazen za decu, manji aqua park, sauna, tursko kupatilo,masaža,đakuzi,mini klub za decu, animacioni programi, program, pikado, stoni tennis, tenis,fitnes centar, prodavnice, odbojka na plaži i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima).


Hotel SATURN PALACE *****

Nalazi se u oblasti Lara, na oko 17 km od centra Antalije, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om,  telefonom,fenom,balkonom,klimom, mini barom i sefom(posebno se plaća, na licu mesta).U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana,nekoliko bazena, bazen za decu, manji aqua park, sauna, tursko kupatilo, masaža, mini klub za decu, animacioni programi, bilijar, stoni tennis, tenis, fitnes centar, prodavnice,odbojka na plaži i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima).

 

Hotel SEA LIFE FAMILY *****

Nalazi se preko puta Konyaalti plaže i oko 6 km od centra Antalije. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, mini barom(posebno se plaća, na licu mesta),sefom (posebno se plaća, na licu mesta), balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, stoni tenis, odbojka na plaži. Usluga: All inclusive (sve uključeno - prema hotelskim pravilima). www.sealifehotel.com


Hotel SHERWOOD BREEZES *****

Hotelski kompleks nalazi se u oblasti Lara, 12 km od centra Antalije, na plažI. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, mini barom(posebno se plaća), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća).U sklopu hotela nalazi se više barova i restorana, bazeni za decu i odrasle sa toboganima , sauna, tursko kupatilo,masaža, fitnes centar,  animacioni program, kuglana, bilijar, tenis, mini klub za decu, odbojka na plaži i mogućnost  mnogih sportova na vodi Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno - prema hotelskim pravilima).