Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 153789
Danas: 1042
Juče: 3248

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Turska Alanya 2018

 

alanja turska leto more brod

Na oko 130 km od Antalije, nalazi se jedno od najlepših turističkih destinacija, Alanja. Nekoliko kilometara dugačka peščana plaža, sa zaleđem u borovoj šumi i samim centrom mesta, koji ne može da diše od velikog broja radnjica, butika, kafića i diskoteka, čine ovo mesto idealno za odmor. Tvrđava iz XIV veka koja dominira gradićem, samo dopunjuje prelepu sliku. Skoro svi hoteli su skoncentrisani na samoj obali ili u neposrednoj blizini. Bezbroj dolmuša omogućava Vam da za kratko vreme obiđete sve atraktivnosti ovog letovališta.

 

Cenovnik 2018

Hotel OZCAN **


Nalazi se u širem centru Alanje, 50 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefon, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća oko 5 eura dnevno po osobi), balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, otvoreni bazen. Usluga:noćenje sa doručkom (doručak - meni) ili polupansion (doručak / večera meni).


Hotel ARSI ***


Nalazi se na oko 1 km od centra grada i na 80 m od gradske plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om,  klimom, mini barom (posebno se plaća), balkonom i telefonom. U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran, bar, masaža ,sauna, tursko kupatilo, stoni tenis i sefovi na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga je All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.


Hotel AZAK ***


Nalazi se na 1 km od centra grada, na Kleopatra plaži. Sve sobe su sa TWC-om, klimom TV-om, telefonom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. Hotel sadrži restoran, bar, bazen sa delom za decu, bilijar, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo. Usluga: polupansion (doručak i večera - samoposluživanje)


Hotel AZAK BEACH ***


Nalazi se na 1 km od centra grada, na Kleopatra plaži. Sve sobe su sa TWC-om, klimom TV-om, telefonom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  restoran, bar, bazen sa delom za decu, fitnes, stoni tenis, sauna, tursko kupatilo, mini market. Usluga: polupansion (doručak i večera - samoposluživanje)


Hotel BEST BEACH ***


Sastoji se iz dve hotelske zgrade i nalazi se užem centru Alanje, i na 30 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, fenom, klima uređajem, TV-om, i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar i bazen sa odeljkom za decu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - meni) ili polupansion (doručak / večera meni).


Hotel DIAMOND ***


Nalazi se u užem centru grada na 100 m od mora. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, fenom, balkonom, telefonom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa delom za decu. Usluga: Polupansion (doručak / večera meni).


Hotel DIAMORE ***


Nalazi se u samom centru Alanje i na oko 500 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, TV-om i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, fitnes i bazen sa odeljkom za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel DORIS AYTUR ***


Nalazi se na 14 km od centra Alanje u oblasti Mahmutlar, i na oko 70 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, sefom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bazen. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).


Hotel EFTALIA AYTUR ***


Nalazi se na oko 900 m od centra Alanje i 30 m od Keykubat plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa klimom, telefonom, balkonom, TV-om, fenom, TWC-om i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi restoran sa otvorenim i zatvorenim delom, bazen za decu i odrasle, fitnes i spa centar. Usluga: polupansion  (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)


Hotel ELYSEE BEACH ***


Nalazi se na Kleopatrinoj plaži na oko 1 km od centra Alanje. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom i mini barom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, restoran, bar, tursko kupatilo,  masaža, sauna, stoni tenis. Usluga je polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)


Hotel EMIR FOSSE BEACH ***


Nalazi se u oblasti Oba na 2,5 km od  Alanje , na 50 m od plaže  sa kojom je povezan podzemnim prolazom . Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  bar, restoran, bazen, mini klub,stoni tenis, pikado, hamam, sauna,market,frizer, odbojka na plaži i mogućnost sportova na vodi uz doplatu. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima)


Hotel ERGUN ***


Nalazi se u samom centru Alanje i na oko 650 m od Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, balkonom, klimom i sefom koji se posebno plaća. U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran i  bar. Usluga: polupansion (doručak / večera meni).


Hotel GORGULU KLEOPATRA BEACH ***


Hotel se sastoji iz dve zgrade i nalazi se na samoj Kleopatrinoj plaži, oko 2 km od centra Alanje. Sve sobe su sa klimom, telefonom, balkonom, TV-om, fenom, TWC-om i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, restoran, bar, fitnes, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar. Usluga: All inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima).


Hotel IDEAL BEACH ***


Nalazi se na oko 14 km od Alanje u oblasti Kargicak, i na oko 200 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem ,mini barom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen , vodeni tobogan, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo,mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel INTERNATIONAL BEACH ***


Skroman hotel koji se nalazi u blizini centra Alanje, udaljen 30 m od plaže. Sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem (posebno se plaća oko 5 eur dnevno po sobi i odnosi se na uslugu noćenje sa doručkom), frižiderom (posebno se plaća, na licu mesta), i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, TV sala, sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Postoji mogućnost mnogih sportova na vodi. Hotel preporučujemo putnicima mlađe generacije, kao i putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - meni), ili polupansion (doručak / večera meni) ili All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel KLEOPATRA ARSI ***


Nalazi se na 1 km od centra Alanje, i na oko 80 m od Kleopatra plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem  i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, stoni tenis, bazen i sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel KLEOPATRA BLUE HAWAI ***


Hotel se nalazi blizu centra Alanje, i na oko 100 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, fenom, mini-barom i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, manji bazen i sef na recepciji (posebno se plaća, na licu mesta). Postoji mogućnost mnogih sportova, kao i sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: Polupansion(doručak / večera meni) ili All inclusive (sve uključeno prema hotelskim pravilima)


Hotel KLEOPATRA CELINE ***


Nalazi se na oko 1.5 km od centra Alanje, i na oko 30 m od Kleopatra plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, sefom (posebno se plaća, na licu mesta) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bilijar, bazen sa odeljkom za decu. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).


Hotel MERHABA ***


Nalazi  na 1 km od centra Alanje, udaljen 20 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, klima uređajem, fenom i balkonom. U sklopu hotela se nalazi  restoran, bar, bazen, stoni tenis, igralište za decu i sef na recepciji koji se posebno plaća, na licu mesta.Hotel skromnijeg kvaliteta preporučujemo ga putnicima kojima komfor nije od presudnog značaja. Usluga:Polupansion (doručak i večera - samoposluživanje) ili All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel MIRAY ***


Nalazi se u širem centru Alanje, na oko 800 m od centra grada i 70 m od Kleopatra plaže. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, TV sala, bilijar, stoni tenis, bazen.  Usluga: noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto - samoposluživanje)  ili polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje)


Hotel OBA TIME ***


Nalazi se u oblasti Oba, na 3 km od centra Alanje i oko 400 m od Keykubat plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, telefonom, klimom, sefom i mini-barom (sef i mini-bar se posebno plaćaju). Većina soba je sa balkonom U sklopu hotela se nalazi bazen, restoran, bar i SPA centar . Od sportskih aktivnosti, zastupljeni su stoni tenis, odbojka na plaži, mogućnost brojnih  sportovi na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel WIEN ***


Nalazi  se se u blizini centra Alanje, udaljen 30 m od plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i većina sa balkonom. U sklopu hotela nalazi se restoran, dva bara i manji bazen. Pored odbojke, na plaži postoji mogućnost mnogih sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak-meni) ili polupansion (doručak / večera meni).


Hotel ANANAS ****


Nalazi se na 2 km od centra Alanje i na oko 50 m od plaže sa kojom je povezan podzemnim prolazom. Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  nekoliko barova, restoran, bazen za decu i odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, bilijar, stoni tenis i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel ANTIQUE ROMAN PALACE ****


Nalazi se na 2.5 km od centra Alanje i na oko 50 m od plaže od koje ga deli ulica. Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  više barova, restoran, bazen za decu i odrasle, dečiji klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, mini golf, stoni tenis i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel ARABELLA WORLD ****


Hotel se sastoji od više zgrada i nalazi se u oblasti Avsalar, 26 km od Alanje na 50 m od mora, na oko 300 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, klima uređajem, sefom i mini-barom (posebno se plaća) i  TV-om. U sklopu hotela se nalazi više restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu i toboganom, tereni za odbojku, pikado, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i mini klub  za decu . Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel ATLAS BEACH ****


Nalazi se u oblasti Konakli na 12 km od centra Alanje i na oko 50 m od plaže sa kojom je povezan podzemnim prolazom. Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  nekoliko barova, restoran, bazen za odrasle sa dečijom sekcijom, vodeni tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, bilijar, stoni tenis ,animacije i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel AVENA RESORT & SPA ****


Nalazi se u oblasti Oba, na 2.5 km od centra Alanje, i na oko 200 m od Keykubat plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, klima uređajem, balkonom ,sefom(posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran, 3 bara, mini klub za decu, otvoreni bazen sa toboganom kao i dečiji bazen, SPA centar, animacioni program, odbojka na plaži, fitnes, gimnastika, frizerski salon,  mini market,  stoni tenis.  Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel CARETTA BEACH ****


Nalazi se u oblasti Konakli, na 12 km od centra Alanje i poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om,  TV-om, klima uređajem, telefonom, balkonom, fenom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju – na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, nekoliko barova, bazeni sa odeljkom za decu, tobogan, tursko kupatilo, mini-klub za decu kao i otvoreni animacioni tim za goste koji nastupa nekoliko puta nedeljno. Od sportova su dostupni stoni-tenis, pikado, odbojka na plaži i fitnes centar, a postoji i mogućnost mnogih sportovana vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel CARETTA RELAX ****


Hotel se nalazi u oblasti Konakli i udaljen je 12 km od centra Alanje. Kompleks čine dve zgrade sa liftom, koje se nalaze na 250 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, SAT-LCD TV-om, klima uređajem, telefonom, balkonom, fenom, mini-barom i sefom (dodatno se plaćaju – na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, nekoliko barova, bazeni sa odeljkom za decu, tobogan, tursko kupatilo, mini-klub za decu kao i otvoreni animacioni tim za goste koji nastupa nekoliko puta nedeljno. Gostima su dostupni stoni-tenis, pikado, odbojka na plaži i fitnes centar, a postoji mogućnost i mnogih sportova na vodi, uz doplatu. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel CLUB SUN HEAVEN ****


hotelski kompleks sastoji se iz sedam blokova zgrada .Nalazi se u oblasti Konakli, na 14 km od Alanje, i na oko 100 m od sopstvene plaže do koje se može doći podzemnim prolazom. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle,vodeni tobogan, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, stoni tenis, odbojka na plaži,biljar,animacije i mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel EFTALIA RESORT ****


Nalazi se u oblasti Konakli, na 12 km od Alanje, i na oko 150 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi nekoliko restorana i barova, bazen sa toboganima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, biljar i mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel GRAND OKAN ****


Nalazi se na oko 50 m od Kleopatrine plaže od koje ga deli ulica i na oko 800 m od centra Alanje. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, fenom, TV-om, klimom, telefonom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar, sauna, masaža. Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto - samoposluživanje).


Hotel GRAND ZAMAN BEACH ****


Nalazi se na 1 km od centra Alanje i na oko 50 m od Kleopatrine plaže.Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  nekoliko barova, restoran, bazen za odrasle sa sekcijom za decu, tursko kupatilo, fitnes, masaža, bilijar, stoni tenis, odbojka na pesku,animacije i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).  


Hotel GRAND ZAMAN GARDEN ****


Sastoji se iz glavne i annex zgrade  nalazi se na 1 km od centra Alanje i na oko 150 m od Kleopatrine plaže.Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini barom i sefom koji se posebno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi  nekoliko barova, restoran, bazen za decu i odrasle , vodeni tobogani, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes, bilijar, stoni tenis, mini klub, internet kafe, odbojka na pesku,animacije i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).  


Hotel INFINITY BEACH ****


Nalazi se u oblasti Konakli, na 10 km od centra Alanje i na 150 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, klima uređajem, telefonom, fenom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju - na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i toboganom, kao i tursko kupatilo. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel KAHYA ****


Hotel se sastoji iz dva bloka zgrada i nalazi se u užem centru Alanje. Udaljen je 50 m od Kleopatrine plaže od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa klimom, telefonom, TWC-on, fenom, TV-om, balkonom, sefom i mini barom koji se dodatno plaćaju. U sklopu hotela se nalazi bazen sa toboganom, bazen i mini klub za decu, restoran, bar, bilijar, tursko kupatilo, sauna, fitnes, masaža, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel KLEOPATRA MICADOR ****


Nalazi  se se na oko 500 m od  centra Alanje, udaljen  oko 250 m od  Kleopatrine plaže. Sve sobe su sa TWC-om, fenom,klima uređajem,mini barom(posebno se placa) i Tv-om.U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen ,sauna, tursko kupatilo.Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel KLEOPATRA TAC ****


(EX TAC PREMIER ANEX HOTEL) Nalazi se na oko 1 km od centra Alanje i na 100 m od plaže Kleopatra. Sve sobe su sa TWC-om, LCD TV-om, klima uređajem, telefonom, mini-barom, fenom, balkonom, i digitalnim sefom (posebno se naplaćuje – na licu mesta). U sklopu hotela se nalazi restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu, spa centar, a postoji i mogućnost mnogobrojnih sportova na vodi, uz doplatu. U neposrednoj blizini hotela se nalaze mnogobrojni marketi i bazari. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel MONART CITY ****


Nalazi se na 1.5 km od centra Alanje i 30 m od Keykubat plaže od koje ga deli ulica. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneksa sa porodičnim sobama koji je udaljen 300 m od glavne zgrade. Sve standardne sobe su opremljene TWC-om, telefonom, TV-om, klima uređajem, fenom, mini barom (posebno se plaća, na licu mesta) i balkonom. U sklopu hotela nalazi se  više restorana i barova, bazen sa odeljkom za decu, bilijar, stoni tenis i SPA. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel SAPHIR ****


Nalazi se u oblasti Konakli na 12 km od centra Alanje, poseduje sopstvenu plažu.Sobe su sa balkonom, telefonom, TV-om, TWC-om, klimom, fenom, mini frižiderom i sefom koji se posebno plaća. U sklopu hotela se nalazi  nekoliko barova, restoran, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani , mini klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, bilijar, stoni tenis , tenis,internet kafe, frizer, mini fudbal, pikado, odbojka na plaži i mogućnost sportova na vodi. Usluga:All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel SULTAN SIPAHI RESORT ****


Nalazi se u užem centru Alanje i na oko 50 m od Kleopatra plaže. Sastoji se iz nekoliko zgrada. Sve sobe su sa klimom, balkonom, TV-om, TWC-om, fenom, mini barom (posebno se plaća), telefonom i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran, više barova, bazen, fitnes i wellnes centar, mini klub, stoni tenis, bilijar, odbojku na plaži i animacioni program. Usluga: Polupansion (doručak i večera - samoposluživanje)  ili All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel SUN STAR BEACH ****


Nalazi se u oblasti Mahmutlar .Hotelski kompleks se sastoji iz tri bloka A ,B, i C koji su locirani jedan iza drugog.Blok A i B se nalaze na oko 50 m od plaže, blok C se nalazi na oko 200 m od plaže. Smeštaj se vrši po principu raspoloživosti kapaciteta, i nije moguće birati blok u kojoj će putnici biti smešteni.Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om, balkonom. U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se restoran, bar, bazen, tereni za odbojku na pesku, bilijar, fitnes centar, sauna, masaža, internet cafe i mogućnost mnogih sportova na vodi.Pitnici koji su smesteni u bloku C koriste usluge all inclusiva i  dodatni sadrzaj bloka A i B.Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel TAC PREMIERE HOTEL & SPA ****


Nalazi se na oko 900 m od centra grada i oko 50 m od plaže Kleopatra. Sastoji se od dva bloka zgrada koje poseduju lift. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, telefonom, klima uređajem, fenom, mini-barom i elektronskim sefom (dodatno se naplaćuje – na licu mesta). U sklopu hotela se nalaze dva restorana, nekoliko barova, bazen sa odeljkom za decu, spa & fitnes centar, mini-klub za decu (od 4 do 12 godina). Hotel organizuje razne animacije i tematske večeri za goste nekoliko puta u toku nedelje. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel BOTANIK PLATINUM *****


Hotel je otvoren 2014 godine i nalazi se u oblasti Okurdžalar, na oko 30 km od Alanje i poseduje sopsvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, balkonom, centralnim klima uređajem, telefonom, fenom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi više tematskih i a-la carte restorana, nekoliko barova, poslastičarnica, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, kompleks tobogana, luna-park i mini-klub, fitnes centar i teretana, spa i wellness centar, konferencijska sala i noćni klub. U blizini hotela se nalazi Alara grand bazar. Usluga: All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel DELPHIN BOTANIK *****


Hotelski kompleks koji se nalazi se na oko 30 km od Alanje, na sopstvenoj plaži. Sve sobe su  sa centralnom klimom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju), TV-om, TWC-om, fenom i telefonom. Family sobe opremljene kao standardne nešto veće kvadrature namenje su isključivo za smeštanje minimum dve odrasle osobe , a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece.U sklopu hotela se nalazi  više barova i restorana, mini klub za decu, manji luna park, bazeni za decu i odrasle, vodeni tobogani, teniski teren, mogućnost sportova na vodi, SPA centar, masaža, tursko kupatilo, fitness centar, đakuzi. U blizini hotela se nalazi Alara grand bazar. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel DELPHIN DE LUXE *****


Hotelski kompleks  nalazi se na oko 30 km od Alanje, na sopstvenoj plaži. Sve sobe  su  sa centralnom klimom, mini barom i sefom (posebno se plaćaju), TV-om, TWC-om, fenom i telefonom. U sklopu hotela je više restorana i barova, bazeni za odrasle i decu, unutrašnji bazen, dečiji klub, aqua park, spa centar - masaža, tursko kupatilo. U blizini hotela se nalazi i Alara grand bazar. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel DIAMOND HILL RESORT *****


Nalazi se na oko 4 km od Alanje, udaljen oko 95 m od  privatne plaže do koje se može doći  podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om i balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen , vodeni tobogan, bilijar, stoni tenis,tursko kupatilo, fitnes centar, sauna, masaža, mini klub,salon lepote,prodavnice, odbojku na pesku  i mogućnost mnogih sportova na vodi uz doplatu.Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel DINLER *****


Nalazi se na oko 16 km od centra Alanje, preko puta  plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om, balkonom. U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, bazen i bazen za decu, odbojku na pesku, bilijar, stoni tenis, tenis, tursko kupatilo, fitnes centar, sauna, masaža i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel EFTALIA AQUA RESORT *****


Nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od Alanje i na oko 100 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, TV-om, telefonom, fenom, mini barom, balkonom i sefom (posebno se plaća).Family sobe opremljene kao standardne nešto veće kvadrature namenje su isključivo za smeštanje minimum dve odrasle osobe , a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece. Hotel sadrži glavni restoran, tri a-la carte restorana, tri snack restorana, pet barova, poslastičarnicu, spa centar, internet kafe, bazen za decu i odrasle, manji aqua park, tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, mogućnost brojnih sportova na vodi, dnevne i večernje animacije. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel EFTALIA MARINE RESORT *****


Nalazi se u oblasti Turkler na 18 km od centra grada, i  na oko 100 m od plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom.Hotel se sastoji iz više blokova. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, nekoliko barova, bazen za decu i odrasle, igralište i mini klub za decu, aqua park(Eftalia Island), stoni tenis, pikado, fitnes, animacioni program i mogućnost brojnih sportova.Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel EFTALIA SPLASH *****


Nalazi se u oblasti Turkler, na 17 km od Alanje, i na oko 500 m od sopstvene plaže. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi nekoliko restorana i barova, bazen sa toboganima, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, masaža, stoni tenis, animacioni program i mini klub za decu. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel EFTALIA VILLAGE *****


Nalazi se u oblasti Turkler na 17 km od centra grada, i na oko 100 m od plaže od koje ga deli ulica, do koje se stize mostićem. Hotel se sastoji iz više blokova. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća).Family sobe opremljene kao standardne nešto veće kvadrature namenje su isključivo za smeštanje minimum dve odrasle osobe , a maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece. U sklopu hotela se nalazi glavni restoran, a-la carte restoran, pet barova, internet lobi, bazen sa toboganima, igralište i mini klub za decu,odbojka na plaži, tenis, fitnes, mini fudbal, animacioni program i mogućnost brojnih sportova Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel HAPPY ELEGANT *****


Hotel  ima zvanično 5*, ali po našem mišljenju zaslužuje izmedju 5* i 4*. Nalazi se u oblasti Mahmutlar, na 10 km od Alanje, a preko puta  plaže do koje se dolazi podzemnim prolazom. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, fenom, TV-om,  klima uređajem i frižiderom (uz doplatu). Family sobe opremljene kao standardne nešto veće kvadrature namenje su isključivo za smeštanje minimum dve odrasle osobe , a maksimum dve odrasle osobe i troje dece .Hotel sadrži restoran, nekoliko barova, otvoreni i zatvoreni bazen, tursko kupatilo, fitnes centar, saunu, manji šoping centar, bilijar, sportske terene i animacioni tim. Mogućnost brojnih sportova na vodi. Usluga: All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel INSULA RESORT & SPA *****


Hotel se nalazi  u oblasti Konakli, na oko 13 km od Alanje i poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TWC-om, sefom, fenom, telefonom, klima uređajem, mini-barom, TV-om i  balkonom. U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, zatvoren bazen, otvoreni bazeni sa odeljkom za decu i toboganom, zatvoreni bazen, SPA centar, tereni za odbojku na pesku, košarku, tenis, pikado, stoni tenis, fitnes centar, tursko kupatilo, mini  klub,  sauna, prodavnice , animacioni programi i mogućnost mnogih sportova na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive (ultra sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel ORANGE COUNTY RESORT ALANYA *****


Nalazi se u oblasti Okurdžalar, na 30 km zapadno od Alanje. Hotel poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa  klimom, TWC-om, fenom, TV-om, telefonom, sefom i mini barom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana i barova, mini klub, mini disko i mini bioskop za decu. Od ostalih sadržaja, hotel nudi tursko kupatilo, saunu, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije,stoni tenis, odbojku, fitnes, aerobik, pikado, internet cafe i spa centar. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za sportove na vodi. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel VIKINGEN INFINITY RESORT & SPA *****


Nalazi se u oblasti Turkler, na oko 20 km od centra grada, i na oko 200 m od plaže od koje ga deli ulica, a do koje se stize mostićem. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klimom, mini barom, fenom, telefonom i sefom koji se posebno plaća. U sklopu hotela  nalazi se nekoliko restorana i barova, nekoliko bazena za decu i odrasle, sa toboganima, celodnevne animacije, spa centar, fitnes, aerobik, pilates, odbojka, tenis kao i sportovi na vodi, mini klub, mini disko, mini bioskop i igralište. Usluga: ULTRA All inclusive ( sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel XAFIRA DELUXE RESORT SPA *****


Nalazi se u oblasti Turkler, na 17 km od Alanje i na oko 500 m od sopstvene plaže, od koje ga deli ulica. Sve sobe su sa balkonom, TV-om, telefonom, TWC-om, fenom, centralnom klimom, mini-barom i sefom (posebno se plaćaju). U sklopu hotela se nalazi nekoliko restorana, barova, bazeni sa toboganima za odrasle i decu, spa & wellness centar, mini-klub, banket sala. Usluga: ULTRA All Inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).


Hotel ZEN THE INN RESORT & SPA *****


Nalazi se u oblasti Turkler, na oko 15 km od Alanje, i poseduje sopstvenu plažu koja udaljena oko 400 m od hotela. Sve sobe su sa klimom, TWC-om, fenom, balkonom, TV-om, sefom (posebno se plaća) i mini barom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen, tursko kupatilo, sauna, fitnes, odbojka na plaži, stoni tenis, animacioni program, internet kafe, i mini klub za decu. Usluga: ULTRA All inclusive (sve uključeno – prema hotelskim pravilima).