Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 153659
Danas: 912
Juče: 3248

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Hrvatska Hvar 2018

 

hvar more luka brodovi kuće leto

Sunčano ostrvo Hvar, od Beograda je udaljeno 610 km, povezano autoputem do Splita. Među turistima su omiljeni zapadni krajevi ostrva, gde se nalazi grad Hvar, Stari grad, Vrboska i Jelsa, koje ujedno čine i četiri opštine. Južnu obalu ostrva ukrašavaju oštre stene, dok severna obala privlači ronioce, surfere i plivače. Bogatstvo borovih šuma, mediteransko rastinje - lavanda i ruzmarin, kao i letnji vetrovi čine ovo ostrvo čak i u najtoplijim danima leta jedno od retkih mesta u Dalmaciji sa osvežavajućim vazduhom danju i prijatnim noćima. Ostrvom dominiraju impozantne građevine, kao što su Glavni trg u Hvaru, sagrađen 1575 god. pod uticajem venecijanske arhitekture, poznat kao najveći i najlepši trg u čitavoj Dalmaciji. Stari grad Hvar kao najstariji ostrvski grad u Evropi može se pohvaliti i prelepom starom lukom sa bogatom arhitekturom od graviranog kamena. Bogat noćni život i arhitektura Hvara, izleti brodom na Paklena ostrva, kristalno čisto more, rajske plaže, spoj antike i modernog u Starom Gradu, čine samo delić onoga što vas čeka na jednom od deset najlepših ostrva na svetu.

 

Hotel Delfin 2*

 

Lokacija: hotel Delfin pravi je mali grad u hotelu,raširen u nekoliko krila, na sunčanom poluostrvu, od plaže je udaljen 50m (poseduje plavu zastavu)Smeštaj: sobe su manje površine. Postoje sobe sa i bez balkona, neke od njih gledaju na baštu  ,neke na more. U svakoj sobi postoji telefon i kupatilo sa kadom.Sadržaj: hotel poseduje recepciju,restoran, a la carte restoran, menjačnicu, aperitiv caffee bar, koktel bar, frizerski salon, menjačnicu, internet na recepciji hotela, radnju sa suvenirima, večernje animacije,ogromnu terasu za sunčanje, sa ležaljkama, suncobranima i velikim bazenom,punjenim morskom vodom. Od sportova zastupljeni su fudbal, odbojka, mini golf, stoni tenis I bilijar. Od vodenih sportova ronjenje, veslanje, letenje padobranom i vožnje bicikli. Postoji beauty & wellness centar. U blizini hotela nalazi se market 150 m udaljen i lekarska ambulanta 100 m udaljena od objekta. Poseduje sopstveni parking. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Ispred hotela postoji vozić do centra Poreča.

 

Hotel Palace 3*

 

Lokacija: Nalazi se u samoj hvarskoj luci, nasuprot rive, udaljen 50 m od hvarskog trga, udaljen 250m od šljunkovite gradske plaže
Smeštaj: Raspolaže sa 62 sobe i 11 apartmana. Svakasoba ima telefon, SAT TV, mini bar i kupatilo.
Sadržaj: Hotel poseduje restoran, bar, konferencijskisalon, spoljašnji bazen. U blizini hotela suteniski tereni, ronjenje, taksi brodovi doPaklenih ostrva.

 


Hotel Riva 4*

 

Lokacija:Nalazi se uz samu rivu u istorijskom jezgrugrada, 200 m od centra grada, uz luku; plaža je šljunkovita a nalazi se na 100m od hotela
Smeštaj: hotel je renoviran 2006, raspolaže sa 46 soba i 8 apartmana. Svakasoba ima telefon, SAT TV, PAY TV, internet,klimu, mini bar, sef, fen, kupatilo.
Sadržaj:Hotel poseduje restoran, lounge bar, sefna recepciji, Wifi internet, masažu. U blizinihotela su teniski tereni, fudbalsko igralište,sportovi na vodi, najam bicikli.


Hotel Amfora 4*


Lokacija:Nalazi se u mirnoj uvali, okružen borovomšumom, udaljen samo 10-ak minuta šetnjeod centra grada Hvara; plaža je šljunkovita
Smeštaj:Raspolaže sa 324 sobe i apartmana. Svakasoba ima telefon, SAT TV, besplatan WiFiinternet, klimu, mini bar, sef, fen, kupatilo.
Sadržaj hotela :Hotel poseduje restoran, bar, konferencijskicentar, besplatan WiFi internet, spoljašnjibazen sa grejanom slatkom vodom, fitness,stoni tenis, privatnu plažu. U blizini hotelasportovi na vodi, ronjenje, tenis, igralište zakošarku, badminton i odbojku, taksi brodovi do Paklenih ostrva.